Over mij

Als kind was ik door mijn (te) grote hoeveelheid energie altijd al buiten te vinden en dat heeft zich vertaald in een jeugd vol zwemmen en voetballen. Mijn passie voor sport heeft zich in de jaren hierna vooral ontwikkeld op het gebied van krachttraining en vechtsporten, die nu nog een belangrijk deel van mijn leven zijn. Deze ervaringen neem ik nu mee in de begeleiding van mijn cliënten als docent en coach.

Na in 2005 de docentenopleiding aan de ALO te hebben afgerond, ben ik mij vooral gaan ontwikkelen in de fitnessbranche, met als eerste stop Play-Fit te Landsmeer. Na hier jaren ervaring te hebben opgedaan in een optimale omgeving met geweldige steun en begeleiding, heb ik de overstap gemaakt naar Politie Amsterdam om daar mijn kennis te delen. In deze periode ben ik mij ook meer gaan ontwikkelen op het gebied van voeding, lifestyle coaching en menselijk gedrag. Dit heeft geresulteerd in een aantal interessante samenwerkingen en cliënten, onder welke:

  • Dutch Sevens Ladies Olympisch rugby programma
  • NTC, Nederlandse Rugby Bond
  • Healthclub Great
  • The Bootcamp club
  • Cashew magazine (column)
  • Body Release Training

Mijn doel is om mensen bewust te maken van alle misstanden om ons heen in de commerciële gezondheidsmarkt. Juist door het enorme aanbod aan superfood, diëten, goeroes en andere magische spullen zien de meeste mensen door de bomen het bos niet meer. Duidelijkheid, simpelheid en kijken naar wat werkt voor het individu zijn de facetten waar ik me op richt.

Benjamin de Wit
Dewithealth

ben-de-wit

To keep the body in good health is a duty... otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear.

Buddha

Contact

De Wit Health
Talingweg 12 I
1121 VK Landsmeer  

Tel: 06 41 10 14 22
info@dewithealth.nl

Volg mij