Nutritional coaching

Vanuit alle hoeken wordt je tegenwoordig doodgegooid met advies, diëten, goeroes en ontgifting-programma's. Zijn deze programma's functioneel en zijn ze functioneel voor jou?
Kortom: men raakt ondergesneeuwd door alle tegenstrijdige en overvloedige informatie en een scheve relatie met voeding is het resultaat. Hiernaast zijn het vaak algemene protocollen die bijna nooit van toepassing zijn op de het individu.

Wij kijken naar de mogelijkheden en voorkeuren van het individu om specifiek voor jou een programma samen te stellen dat ten eerste haalbaar is en je ten tweede echt ondersteunt de doelen te behalen. Dewithealth werkt onder het mom: "wat werkt voor jou!" Feit is dat ieder lichaam andere behoeften heeft en op een verschillende wijze met voedingsstoffen omgaat. Speciaal voor u stellen we een afgestemd voedingsprogramma samen met een juiste verhouding macronutriënten (koolhydraat, eiwit, vet) en micronutriënten (vitaminen, mineralen). Op deze wijze werken we niet alleen aan uw fysieke doelen, maar ook gelijk aan de verbetering van uw algehele gezondheid.

Ben je geïnteresseerd in nutritional coaching, of wil je meer informatie, neem dan contact met mij op.

contactpagina

nutricion

Contact

De Wit Health
Talingweg 12 I
1121 VK Landsmeer  

Tel: 06 41 10 14 22
info@dewithealth.nl

Volg mij